Klient: Pan-Net, Deutsche Telekom a. s.
Spolupráca: Lenka Horváthová
Funkcia: Administratíva
Plocha: 272 m²
Miesto: Ružová dolina, Bratislava
Rok: 03/2020 – 10/2020
Rozsah: Štúdia a Projekt interiéru

Interiér kancelárskych priestorov firmy Pan-Net, dcérskej spoločnosti Deutsche Telekom, v administratívnej budove bratislavského Kovoprojektu bol navrhnutý a zrealizovaný v extrémne krátkom čase a s minimálnym rozpočtom. Použitím stavebnej preglejky, perforovaného plechu, tyčových a mrežových kovových prvkov získava priestor industriálny charakter, oživený výraznou farebnosťou svojich povrchov. Štandardnú typológiu kancelárskej “krajiny” rozširujú spoločenské priestory na najvyššom podlaží administratívnej budovy, ktoré slúžia pre neformálne firemné stretnutia kolegov. Dispozične nadväzujú na jedáleň či kuchyňu s kaviarňou pre zamestnancov, s výstupom na strešnú terasu.