ZVK | Interiér administratívnej budovy
Zvolen, 2011-2012

Návrh interiéru kancelárskych a vstupných priestorov v zrekonštruovanej administratívnej budove vytvoril funkčné a pritom reprezentatívne prostredie. Priestory sú od seba oddelené iba presklenými priečkami v hliníkových rámoch, čím sa priestor otvára a zároveň poskytuje dostatok intimity pre prácu jednotlivých zamestnancov. Zjednocujúcim prvkom všetkých priestorov je jaseňové drevo a biele lesklé plochy použité na obkladoch a nábytku, v kontraste s kobercom antracitovej farby, ktorý dodáva priestorom potrebnú reprezentatívnosť. Centrom verejnej časti je recepcia, ktorá je svojím tvarom dominantou celého priestoru. Jej lineárnu grafiku možeme najsť aj na obklade steny vo vstupnej hale objektu. V zasadacích miestnostiach sú použité obdobné materiály, doplnené o kusy mobiliáru od renomovanych firiem.

foto: © 2015 Tomáš Manina


späť ↵